Marja Vihervaara logo
Kuva missä Marja hymyilee

Marja Vihervaara

Kuka olen?

Olen Marja, henkinen valmentaja ja intuitiivinen auttaja. Tehtäväni on tuoda toivoa, lempeyttä ja rakkautta asiakkaideni elämään. Olen aina halunnut auttaa, ja tein parikymmentä vuotta töitä auttamisen etulinjassa, eläydyin tuhansien ihmisten elämäntarinoihin. Nyt työskentelen valmentajana, tulkitsijana ja kouluttajana.

Olen lapsesta saakka ollut herkkä ja intuitiivinen, aistinut energioita sitä oikeastaan tietämättäni. Sitten koulutus ja hektinen rooli mielenterveystyössä vei mennessään. Vuosia sitten kokemani henkinen herätys johti kohdallani hiljentymiseen ja suoran yhteyden aukeamiseen auttajatiimini kanssa. Huomasin myös “aina” olleeni selvätuntoinen, mihin auttamistyönikin suurelta osin perustuu.

Mitä teen?

Henkisessä valmennuksessa tsekkaamme voimavarasi omaan käyttöösi ja opettelemme uusia tapoja arkeesi. Elämäntilanteen tulkinnassa taas saat vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiisi.

Meedioistunnossa välitän viestejä edesmenneitä läheisiltäsi. Pidän workshoppeja tukahdudetuista tunteista, elämän muuttamisesta ja koulutan samoista aiheista.

Kuinka voin auttaa sinua?

Olen henkinen valmentaja, intuitiivinen tulkitsija ja meedio. Uskon voivani auttaa!

Valmennus

Jos haluat perinteistä valmennusta, käymme läpi elämäsi vaikeat kohdat. Katsomme, mihin voimme vaikuttaa. Sitten sekä treenin, että keskustelun avulla muutamme vähitellen elämääsi. Olet sitoutunut tekemään sovitut kotitehtävät, ja treeni räätälöidään juuri sinulle. Sovimme työskentelyrytmistä ja tavoitteista - valmentajana kuljen rinnallasi sovitun ajan. Saatavana myös 10 x 60min valmennuspaketti.

Elämäntilanteen tulkinta

Intuitiivisessa tulkinnassa lähdemme niin ikään tarpeestasi: jos sinulla on kysymyksiä tämänhetkisestä elämäntilanteesta, työskentelen energiakenttäsi ja auttajieni kanssa.

Mediaalinen tulkinta

Jos toivot viestiä edesmenneeltä, työskentelen henkimaailman kanssa.

Shopping Cart