Häpeä ei ole häpeä workshop

Häpeätkö menneisyyttäsi, tekojasi tai kehoasi? Tekisikö mielesi painua maan alle, jos koet tulleesi torjutuksi? Tuntuuko, ettet häpeän vuoksi pääse eteenpäin, että kaikki vain junnaa paikoillaan ja elämä virtaa ohitse?

Anna itsellesi hetki ja kuuntele.

Pidän elokuun alussa, 5.8. lauantaina Zoomissa viiden tunnin häpeäworkshopin. Tutustumme häpeän fysiologiaan: missä häpeä tuntuu kehossa ja mitä se saa aikaan? Mitä tunnereaktioita häpeä herättää? Mitä saamme häpeän vallassa aikaan?

Miten häpeältä suojaudutaan ja mitä tämä meissä aiheuttaa? Voiko häpeäaltis ihminen oppia elämään rentoa elämää?

Minä vastaan kyllä. Häpeäaltisin voi vapautua elämään tavanomaista elämää ilman jatkuvaa alemmuudentunnetta.

Siksi loin tämän workshopin: jotta tulisit ensin tietoiseksi siitä, miten häpeä juuri sinun elämässäsi vaikuttaa. Vasta sitten voit pyrkiä muutokseen.

Kurssilla me tutustumme juuri sinun – meidän itsekunkin – tapaan kokea häpeää. Syvennymme kehoon, analysoimme mieltä. Teemme harjoituksia yksin ja pareittain. Luomme turvallisen ympäristön, jossa on helppo hengittää. Olen varma, että kokemus on yhteisöllinen ja vahva.

Päivän päätyttyä sinulla on omaan arkeesi sopiva tapa jatkaa häpeän kanssa työskentelyä ja siitä vähitellen vapautumista. Jatko vaatii harjoittelua ja pysähtymistä, mutta se kannattaa.

Paikkoja on rajoitetusti, tsekkaa itsesi sisään oheisesta linkistä: https://www.marjavihervaara.fi/tuote/hapea-ei-ole-hapea-workshop/

Yhden päivän kurssi ei vastaa terapiaa eikä lääketieteellistä hoitoa. Se voi kuitenkin tuoda vastauksia sinua askarruttaneisiin kysymyksiin, antaa vinkkejä omahoitoon ja jatkotyöskentelyyn.

Häpeää ei tarvitse hävetä. Se on yksi tunne muiden joukossa.

Tosin ehkä vaikein.  Silti: omaan häpeään kannattaa tutustua!

Ilmoittaudu mukaan…

Shopping Cart