Mediaalinen tulkinta

62.00

(Hinta sisältää ALV:n 24 %)
Mediaalisessa tulkinnassa tuon sinulle terveisiä henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltäsi. Tulkinnassa kerron sinulle tulijasta ja saat kuulla hänen viestinsä. Tulkinta tapahtuu zoomissa ja sen kesto on noin puoli tuntia. Valmistaudu tulkintaan hakemalla itsellesi rauhallinen aika ja paikka, muuten sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä.  Se kannattaa muistaa, että meedio ei pysty valitsemaan, kuka henkimaailmaan siirtyneistä läheisistäsi viestiä kulloinkin on tuomassa. Pidä siis mielesi avoimena.

Tehtyäsi ostoksen, ota yhteyttä tekstiviestillä 0458881745 ajanvarauksen sopimiseksi!

100% turvalliset maksutavat

Mediaalisessa tulkinnassa tuon sinulle terveisiä henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltäsi. Tulkinnassa kerron sinulle tulijasta ja saat kuulla hänen viestinsä. 

Edesmenneet läheisemme haluavat kaikin tavoin auttaa meitä elämässämme eteenpäin. Jos elämän aikana on jäänyt jotain sanomatta, anteeksi pyytämättä tai rakkautta osoittamatta, henkimaailma käyttää meedion herkkyyttä näiden tunteiden ilmaisemiseen. 

Usein mediaalisessa tulkinnassa sinulle syntyy oivalluksia, saat apua elämäsi haastekohtiin ja toivoa vaikeisiinkin tilanteisiin, sillä elämä jatkuu kuoleman jälkeen. 

Tulkinta tapahtuu zoomissa ja sen kesto on noin puoli tuntia. Valmistaudu tulkintaan hakemalla itsellesi rauhallinen aika ja paikka, muuten sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä.  Se kannattaa muistaa, että meedio ei pysty valitsemaan, kuka henkimaailmaan siirtyneistä läheisistäsi viestiä kulloinkin on tuomassa. Pidä siis mielesi avoimena.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mediaalinen tulkinta”
Shopping Cart