Työnohjaus 60 min

130.00

(Hinta sisältää ALV:n 24 %)
Yksilötyönohjauksessa tutkimme työn kuormitustekijöitä, työn tekemisen prosesseja ja sinun suhdettasi työyhteisöön. Esille nousee usein myös rajoittavia uskomuksia omista taidoista, negatiivisia ajatustottumuksia, tunteitakin. Samoin sinulla saattaa olla oletuksia oman tai toisten käyttäytymisen syistä, jotka vievät energiaa ja kuormittavat (ja ovat usein kaiken lisäksi mielialasi mukaisia!). Me luulemme toisista enemmän, kuin uskommekaan. Tavoite on, että osaisit solauttaa itsesi työyhteisön dynaamiseen arkeen niin, että voit niin hyvin kuin mahdollista. Tapaamme vastaanotollani Helsingin Vallilassa tai etäyhteydellä Zoomissa. Yksi tapaamiskerta kestää 60 minuuttia.

Tehtyäsi ostoksen, ota yhteyttä tekstiviestillä 0458881745 ajanvarauksen sopimiseksi!

100% turvalliset maksutavat

Tapaamistemme välillä ohjaan sinua tekemään harjoitteita, joiden tarkoitus on jäsennellä työnteon arkea ja helpottaa työskentelyä. Ne auttavat myös luomaan pieniä lepohetkiä työnteon lomaan ja vapaa-ajallekin. Näin työnohjauksella voi olla myös uupumusta ennaltaehkäiseviä vaikutuksia.

Työnohjaus on säännöllistä ja tavoitteellista työskentelyä yhdessä sopimiemme, sinun elämääsi palvelevien päämäärien hyväksi. Ei niin, ettetkö muistaisi elää tässä hetkessä, ei.

Päinvastoin: sinulla on silloin suunta, ja pystyt levollisemmin asettumaan tässä hetkessä oikeansuuntaiseen tekemiseen – kuin virran vietäväksi.

Mikäli olet kiinnostunut ryhmätyönohjauksesta, ota yhteyttä suoraan minuun joko soittamalla 0458881745, tai sähköpostilla marja@marjavihervaara.fi. Voit halutessasi kysyä yksilötyönohjauksesta myös lisää ennen ajan varaamista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työnohjaus 60 min”
Shopping Cart