Palvelut

Valmennus

Elämäntilanteen tulkinta

Tuntuuko siltä, että joku estää sinua kasvamasta täyteen potentiaaliisi? Onko olo paineistettu, kuin helteeseen unohdetulla sampanjapullolla? 

Henkisessä valmennuksessa käymme läpi ajatustottumuksesi ja tunteesi, erityisesti sellaiset, jotka eivät ole täysin tietoisia. Useinhan erilaiset asenteet ja oletukset ohjaavat toimintaamme tiedostamattamme. 

Valmennuksessa tapaamme viikoittain sovitun ajanjakson ajan, ja sinä sitoudut tekemään (helpot ja jatkossa elämää helpottavat) kotitehtävät tapaamisten välillä. Niiden tarkoitus on auttaa sinua elämään täydemmin arvojesi mukaan. Tapaamme Zoomissa tai Helsingissä ja yksi tapaamiskerta kestää 60 minuuttia.

Ostettuasi valmennuksen, ota yhteyttä puhelimitse 0458881745 ajan sopimiseksi!

Saatavana myös 10 x 60 min valmennuspaketti.

Elämäntilanteen tulkinnassa kytkeydyn energia-auraasi ja lähdemme yhteiselle tutkimusmatkalle sinuun. Kun olen yhteydessä energiakenttääsi, minulle hahmottuvat ne elämäsi osa-alueet, jotka kaipaavat erityistä huomiotasi. 

Tulkinnassa nousee myös selkeitä vastauksia mielessäsi nyt tai aikaisemmin syntyneisiin kysymyksiin. 

Tulkinta ei kuitenkaan voi olla ennustus. Miksikö? Koska sielulla on aina valinnan mahdollisuus. Toki tulevaisuuden kaikki elementit ovat jo nykyhetkessä läsnä ja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin löytyy vastauksia. Tulkinta tapahtuu Zoomissa tai Helsingissä ja kestää noin kolme varttia.

Tehtyäsi ostoksen, ota yhteyttä txt 0458881745 ajanvarauksen sopimiseksi!

Mediaalinen tulkinta

Kanavoidut henkilökohtaiset viestit

Mediaalisessa tulkinnassa tuon sinulle terveisiä henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltäsi. Istunnossa kerron sinulle tulijasta ja saat kuulla hänen viestinsä. 

Edesmenneet läheisemme haluavat kaikin tavoin auttaa meitä elämässämme eteenpäin. Jos elämän aikana on jäänyt jotain sanomatta, anteeksi pyytämättä tai rakkautta osoittamatta, henkimaailma käyttää meedion herkkyyttä näiden tunteiden ilmaisemiseen. 

Usein mediaalisessa tulkinnassa sinulle syntyy oivalluksia, saat apua elämäsi haastekohtiin ja toivoa vaikeisiinkin tilanteisiin, sillä elämä jatkuu kuoleman jälkeen. 

Tulkinta tapahtuu zoomissa tai Helsingissä ja sen kesto on noin puoli tuntia.

Tehtyäsi ostoksen ota yhteyttä suoraan tekstiviestillä 0458881745.

Kanavoin henkilökohtaisia viestejä sinulle henkimaailman auttajieni kautta. Olen tutustunut henkimaailman auttajatiimiini tiiviisti jo vuosien ajan ja tiedän, kenen kanssa työskentelen. 

Kanavoin puolitranssissa ja työskentelyyn tarvitsen ainoastaan valokuvasi. Kun minulla on käytössäni valokuvasi, pyydän auttajiltani viestiä nimenomaan sinulle. Viestit ovat aina kannustavia ja tukevia. Joskus niissä tulee läpi henkimaailmaan siirtyneen läheisen viesti sinulle. Saat kanavoinnin tekstitiedostona sähköpostiisi.

Shopping Cart