Verkkokauppa

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Lasipallo

  (Tukahdutetut) tunteet – uhka vai mahdollisuus?

  200.00 (+ ALV)

  Tervetuloa matkalle sisimpääsi. Ei ole vaikeaa, lupaan! Kurssi illat heinä-elokuussa keskiviikkoisin, 5 x 2,5h. Mikäli et pääse paikalle, saat nauhoitteen (toki osallistuminen jokaiselle kerralle on suotavaa ja tervetullutta).

  Ke 5.7. – ke 2.8.2023, joka keskiviikko 18-20.30. Varaa paikkasi, rajoitettu osallistujamäärä.

  Early bird 18.6. asti 180e

  18.6. jälkeen 200e

   

 • Sinisia kukkia

  Valmennus 60min

  120.00 (+ ALV)

  Yksittäisen valmennuskerran sisältö riippuu täysin sinusta. Ensimmäisellä kerralla teemme joka tapauksessa tilanneanalyysin ja hahmottelemme niitä käytännön elämän kohtia, jotka hakevat tällä hetkellä huomiotasi. Näitä voiva olla esimerkiksi hajanaiset työskentelytavat, vuorovaikutusongelmat tai ahdistavat ajatustottumukset. Rakennamme sinulle arkeen sopivat harjoitteet. Tapaamme Zoomissa tai Helsingin Vallilassa.

 • Kukka vedessä

  Valmennus 10 x 60min

  980.00 (+ ALV)

  Kymmenen kerran paketissa tapaamme tiiviisti ja säännöllisesti Zoomissa tai toimitilassani Vallilassa. Teemme ensin edellä kuvatun analyysin, käymme tarkemmin läpi arjen tilanteita, joissa ongelmia ilmenee. Sovimme joka kerta arkeesi istutettavan kotitehtävän, ja olet valmis pieneen päivittäiseen itsetutkailuun.

 • Polku metsän keskellä

  Elämäntilanteen tulkinta

  70.00 (+ ALV)

  Intuitiivisessa tulkinnassa lähdemme niin ikään tarpeestasi: jos sinulla on kysymyksiä tämänhetkisestä elämäntilanteesta, työskentelen energiakenttäsi ja auttajieni kanssa.

  Kesto 45min

 • Mediaalinen tulkinta

  60.00 (+ ALV)

  Jos toivot viestiä edesmenneeltä, työskentelen henkimaailman kanssa.

  Kesto 30min

 • Liila kukka

  Kanavoidut henkilökohtaiset viestit

  45.00 (+ ALV)

  Kanavoidut henkilökohtaiset viestit

Shopping Cart