Valmennus 60min

120.00 (+ ALV)

Yksittäisen valmennuskerran sisältö riippuu täysin sinusta. Ensimmäisellä kerralla teemme joka tapauksessa tilanneanalyysin ja hahmottelemme niitä käytännön elämän kohtia, jotka hakevat tällä hetkellä huomiotasi. Näitä voiva olla esimerkiksi hajanaiset työskentelytavat, vuorovaikutusongelmat tai ahdistavat ajatustottumukset. Rakennamme sinulle arkeen sopivat harjoitteet. Tapaamme Zoomissa tai Helsingin Vallilassa.

100% turvalliset maksutavat

Tuntuuko siltä, että joku estää sinua kasvamasta täyteen potentiaaliisi? Onko olo paineistettu, kuin helteeseen unohdetulla sampanjapullolla? 

Henkisessä valmennuksessa käymme läpi ajatustottumuksesi ja tunteesi, erityisesti sellaiset, jotka eivät ole täysin tietoisia. Useinhan erilaiset asenteet ja oletukset ohjaavat toimintaamme tiedostamattamme. Valmennuksessa tapaamme viikoittain sovitun ajanjakson ajan, ja sinä sitoudut tekemään (helpot ja jatkossa elämää helpottavat) kotitehtävät tapaamisten välillä. Niiden tarkoitus on auttaa sinua elämään täydemmin arvojesi mukaan. Tapaamme Zoomissa ja yksi tapaamiskerta kestää 60 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmennus 60min”
Shopping Cart