Meedion työn näkyvä ja näkymätön osa

Meedion työn näkyvä ja näkymätön osa

Ulospäin näkyvä osa meedion työstä on vain pieni murto-osa kaikesta siitä, mitä tapahtuu meedion sisällä ja hänen välittömässä energeettisessä läheisyydessään. Meedio Anu Craigin mukaan ”kulisseissa” ja alitajunnassa tapahtuva työ vie jopa 90% meedion psyykkisestä energiasta työskentelyn aikana. Vaikka meedio tuottaa tekstiä koko ajan, hän samalla kuulostelee “sisäänpäin”.

Valmistautuminen ja tunnetilan nostaminen

Meedion työ vaatii huolellista valmistautumista. Ennen työskentelyä meedio nostaa tunnetilansa rakkauteen ja valoon. Samalla henkimaailma tulee energeettisesti lähemmäksi meediota. Ihanteellista henkimaailmalle on, että meedion koko kehomieli ja energiakenttä ovat valmiina sessioiden alkaessa.

Jokaisella meediolla on oma tapansa avata yhteys henkimaailmaan. Tämä voi olla hengitysharjoitus, meditaatio tai voimassa istuminen. Näin meedio asettaa intentiokseen yhteyden saamisen ja rakkauden välittämisen kaikessa työssään. Tämä valmistautumisvaihe on oleellinen, sillä se luo perustan onnistuneelle työskentelylle.

Itsetuntemuksen merkitys

Mitä enemmän meedio kehittää itsetuntemustaan, sitä paremmin hän ymmärtää henkimaailman välittämien kuvien, sanojen, tuntemusten ja symbolien merkityksen. On tärkeää, että meedio kykenee välittämään saamansa viestit sekoittamatta niitä omiin ajatuksiinsa ja tulkintoihinsa. Tämä vaatii jatkuvaa harjoittelua ja syvällistä itsetutkiskelua.

Meedion arki

Meedion työ ei rajoitu pelkästään asiakkaiden kohtaamiseen. Suuri osa työstä tapahtuu yksin, omassa tilassa, jossa meedio valmistautuu, reflektoi ja harjoittaa itsetuntemusta. Tämä ”näkymätön” työ on yhtä tärkeää kuin varsinainen asiakastyö, sillä se ylläpitää ja kehittää meedion kykyjä.

Mediaaliset tulkinnat

Oma vastaanottoni on Helsingin Vallilassa. Tapaan asiakkaita myös Zoomin kautta, joten maantiede ei ole este! Ota yhteyttä ja varaa aikasi mediaaliseen tulkintaan tästä >

Maksettuasi tulkinnan verkkokaupan kautta, laita minulle tekstiviesti numeroon 045 888 1745, niin sovitaan aika.

Tutustu myös kollegani Anu Väisäsen Facebook-sivuun Highway to Heaven >


#meedio Helsinki
#henkinen valmentaja Helsinki

Shopping Cart