Kynttilä ja kynä

Meedio toimii tulkkina

On kahdenlaisia tulkintoja, psyykkisiä ja mediaalisia.

Psyykkisessä luennassa meedio keskittyy luettavan energiakenttään, ja käyttäen selväaistejaan etsii ja löytää ne elämän osa-alueet, jotka kaipaavat erityistä huomiota. Useimmiten asiakas saa kysymyksiinsä vastauksia. Hän oivaltaa jotain oleellista nykytilanteestaan ja sen ongelmakohdista.

Psyykkisessä tulkinnassa puhutaan siis vastaanottajan elämästä ilman, että tulkitsijalla on mitään esitietoja asiakkaastaan. 

Tämä edellyttää tulkitsijalta paitsi äärimmäistä herkkyyttä ja kykyä aistia toisen tunnetiloja, tiedostamattomiakin ajatuksia, pelkoja ja ahdistuksia. Oleellista on myös, ettei meedio lähde tulkitsemaan omia tuntojaan asiakkaan tuntoina, vaan pitää oman mielikuvituksensa aisoissa.

Tulkinta ei koskaan voi olla ennustus.

Miksiko? Koska sielulla on vapaa valinta ihan jokaisena elämänsä hetkenä.

Tiedän kyllä, että netistä löytyy kymmenittäin tietäjiä, jotka lupaavat kertoa rakkauselämäsi, perhesuhteidesi tai terveytesi tulevaisuuden. Ja jonkun ennustukset joskus jopa pitävät paikkansa. Silti ennustaminen on arveluttavaa. 

Sitä paitsi useimmiten ihmiset hakeutuvat tulkitsijan luo silloin, kun ovat elämässään taitekohdassa tai hämmentyneitä. Olisi eettisesti kyseenalaista, jos meedio kertoisi, mitä asiakkaan elämässä tulee tapahtumaan tulevien vuosien aikana.

Miksikö? Koska vaikutuksille altis ja tulkintaan uskova ihminen saattaa ryhtyä toimimaan elämässään niin, että tulkinta toteutuisi. Ennusteet ovat joskus itseään toteuttavia muutenkin.

Henkimaailma on yhtä elävä kuin maanpäällinenkin

Kun tulkinnan tarkoituksena on henkimaailmaan siirtyneiden viestin välittäminen, puhutaan varsinaisesta meedion työskentelystä. Tällöin meedio käyttää selväaistejaan nähdäkseen, kuullakseen ja kokeakseen henkimaailman tulijaa.

Aluksi meedio antaa joitakin tunnistetietoja, joiden perusteella vastaanottaja voi tunnistaa, kenestä läheisestä on kyse. Meedio päästää tulijan niin lähelle, että pystyy aistimaan persoonallisuuden, ulkonäön tai elämäntarinan.


Henkimaailman viestit ovat rakastavia, kannustavia ja tukevia. Joillekin hengille on tärkeää tulla pyytämään anteeksi maanpäällistä käytöstään. Edesmenneillä läheisillämme on tarve tulla kertomaan, että rajan toisella puolella on kaikki hyvin.

Meedion tehtävä on todistaa elämän jatkuvan kuoleman jälkeen

Meedion työ on ihmisten auttamista. Monet, jotka varaavat ajan meediolle, toivovat kysymyksiinsä vastauksia. Osa suree poismennyttä läheistään, osa on muuten vain eksyksissä. Osa uskoo, osa epäilee, ja näin on hyvä.

Meedion maailmassa aineellinen ja aineeton elävät sopusoinnussa, ja kuolema tarkoittaa vain olomuodon muutosta. Me olemme valoa, energiaa, ja jatkamme elämää kuoleman jälkeen. Meedion tehtävä onkin todistaa, että läheisemme ovat jatkaneet matkaa valoon, heillä on kaikki hyvin ja kuolema on vain portti. 

Mediaaliset ja psyykkiset tulkinnat

Oma vastaanottoni on Helsingin Vallilassa. Tapaan asiakkaita myös Zoomin kautta, joten maantiede ei ole este! 

Ota yhteyttä ja varaa aikasi mediaaliseen tulkintaan tästä >

Tai varaa aikasi psyykkiseen / elämäntilanteen tulkintaan tästä >

Maksettuasi tulkinnan verkkokaupan kautta, laita minulle tekstiviesti numeroon 045 888 1745, niin sovitaan aika.


#meedio Helsinki
#henkinen valmentaja Helsinki
#psyykkinen tulkinta 
#mediaalinen tulkinta

Shopping Cart